Middelfart Sparekasse – Lokalpuljen

Fredag d. 13. januar blev Claus Rindby Thomsen ret overrasket til træning. Tina Kjer havde indstillet Claus til Middelfart Sparekasse’s Lokalpulje som uddeles to gange årligt til en frivillig, som gør en forskel i den klub han/hun er en del af. Puljen uddeles for at belønne dem der gør en ekstra indsats, ikke for deres egen skyld, men for andres skyld. Tina’s begrundelse for indstilling var: “Claus har virkelig et stort hjerte, som brænder for sporten, og det giver han videre til alle i klubben. Mage til ildsjæl skal man lede længe efter. Mener helt sikkert, at han fortjener et stort skulderklap for det store arbejde, han gør, og ikke mindst alle de timer han bruger for, at mange børn og unge får glæden ved at dyrke sport.”
Middelfart Sparekasse kom og overrakte en check til klubben på 5.000,- samt blomster og gavekort på en middag til Claus

MidSpar2017_2
DSC_0606
MidSpar2017_3
MidSpar2017_4
Læs mere på Middelfart Sparekasse hjemmeside.