Claus nomineret til Årets Fynske Sportsnavn

Lørdag d. 21. januar var Claus Thomsen af Middelfart Kommune nomineret til Årets Frivillige Leder på Fyn i.f.m. Sportslørdag i Odense. Ved arrangementet var der uddeling af flere priser bl.a. en ny pris der hed ”Kammeratskabsprisen”. Også ”Publikumsprisen”, ”Initiativ prisen”, ”Årets Fynske Sportsnavn” og ”Årets Fynske Fund” blev uddelt.

De 9 nominerede til ”Årets Frivillige Leder” var Ole Ingemann fra Svendborg Amatør sejlklub, Jacob Frost fra Fåborg Sejlklub, Henrik Svenson fra Otterup Håndbold klub, Per Sønder fra Ullerslev Gymnastik og Motionscenter, Poul-Egon Krogh Jensen fra Gymnastik- og ungdomsforening Sydlangeland, John Jäger fra Kerteminde Håndboldklub, Bent Pedersen fra Sanderum Boldklub og Claus Thomsen fra Strib Trampolin. Det blev Jacob Frost fra Fåborg Sejlklub der blev kåret som Årets Frivillige Leder.

Selvom Claus ikke blev kåret som Årets Frivillige Leder, var det dog et dejligt ”skulderklap” fra Middelfart Kommune for det arbejde Claus gør for klubben, og det betyder også at vores forening (endnu engang) har gjort opmærksom på at vi eksistere. Tillykke til Claus med nomineringen.